in groep | 04-06 oktober 2024 

Retreat 0 (7)

Yoga Reset Weekend Retreat

Revitaliseer jezelf met een Yoga Reset Retreat in de ongerepte natuur van "het land van de heuvels".

Retreat 0 (6)

Yoga Reset Weekend Retreat

Revitaliseer jezelf met een Yoga Reset Retreat in de ongerepte natuur van "het land van de heuvels".

Retreat 0 (14)

Yoga Reset Weekend Retreat

Revitaliseer jezelf met een Yoga Reset Retreat in de ongerepte natuur van "het land van de heuvels".

Pays des Collines Ellezelles

Yoga Reset Weekend

Een herbronningsweekend waarbij alle zintuigen worden ontprikkeld, waar je je kunt loskoppelen van de wereld, je denken kunt heroriënteren en je lichaam kunt verkwikken. 

De frisse geur van de bossen, de geluiden van de natuur, de helende kracht van yoga, de smaak van heerlijk gezonde maaltijden, smoothies en verse muntthee maken je vrij van afleiding zodat je je kunt concentreren op jouw welzijn.

Yoga Reset

Vrijdag 4 okt - 6 okt 2024

Tijd & Locatie:
Vrijdag 4 oktober 16:00 – 6 oktober 2024 15:00
La Douceur de la Miclette, Miclette 12B, 7890 Ellezelles

Breng je yogabeoefening in een nieuwe dimensie met rustgevende en opbeurende yogasessies.

Een reis waar je even op adem komt,Een weg naar een bewuster leven.

Treed even uit je ‘cocon’ om nadien met nieuwe inzichten jouw pad intenser te bewandelen.
Er wordt een veilige omgeving gecreëerd waar er ruimte is om oude ballast overboord te gooien en je te laten inspireren om vanuit een dieper gevoel van voldoening te leven. Door middel van yoga (verschillende yogastijlen), ademhaling, meditatie en somatische bewegingen, ontdek je meer van jezelf, leer je naar je lichaam te luisteren en te accepteren wat is om voluit te leven.

De wereld heeft meer ‘JIJ’ nodig.

Programma

Vrijdag nmUit je hoofd, in je lijf

Je zet de ‘aan’ knop, de continue alertheid ‘uit’ door te vertragen, te verstillen en je autonome zenuwstelsel te reguleren. Stel jezelf open om te herstellen en terug op te laden. Door bewuste beweging en houdingen kom je los van de wereld en daal je af in gewoon even ZIJN, thuis in jezelf.

Zaterdag vmPatronen herkennen

Je valt vaak terug in oude comfortabele patronen die je belemmeren. Je leert ze herkennen en bewust de aandacht te sturen om deze te doorbreken en zo de automatische piloot uit te schakelen. Door mindful te bewegen krijg je meer voeling met je wervelkolom. Je lichaam versoepelt, is meer ontspannen en je vindt een hernieuwde kracht die vooral doorstroming is van innerlijke aandacht en rust. 

Zaterdag nmLoslaten in verbinding

Een stille natuurwandeling de prachtige valleien van de Vlaamse Ardennen. Je ontmoet elkaar in de stilte en geniet met volle teugen van de natuur waarbij je alle zintuigen gebruikt. Met een leeg hoofd verruim je je bewustzijn, dit in een diepere connectie met jezelf en je omgeving. Bij elke stopplaats ga je in verbinding met de groep door integratief lichaamswerk. 

De verbindingscirkel is een open, niet-oordelende ruimte om je de mogelijkheid te geven om ervaringen te delen. 

Zondag vm Manifestatie

Vanuit een kalme, rustige geest en een stabiel, open lichaam maken we de keuze om terug te komen in je kracht. Een kans om innerlijk te groeien en opnieuw rust en vreugde te vinden. Je helemaal op te laden en letterlijk meer ‘ruimte’ te voelen. Met heel wat nieuwe inzichten, ga je naar huis met een glimlach op je gezicht. 

Zondag nmZijn vol zin

Geniet van een lekkere pittige mocktail en een uitgebreide lunch met gelijkgestemden. Gezellig nababbelen en laatste maal samen komen om terug te kijken op het weekend. Met heel wat nieuwe inzichten, ga je naar huis met een glimlach op je gezicht. 

Mis deze ongelofelijke kans niet om oude wijsheid aan te boren en je ware potentieel te ontsluiten... Zet een stap naar persoonlijke groei en ga met ons mee op retraite!

Verblijf in ‘La Douceur de la Miclette’ te Ellezelles

La Douceur de la Miclette bevindt zich te midden in het beschermde natuurparkPays des Collines’ gekenmerkt door glooiende beboste heuveltoppen die uitkijken over de groene velden. De vakantiewoning biedt plaats aan 14 personen in een oase van rust, sfeervolle luxe en ontspanning waar genieten centraal staat!

Even weg van de buitenwereld om je boeiende ‘binnenwereld’ te verkennen.

Twee dagen heerlijk wegdromen in een adembenemend landschap middenin de Vlaamse Ardennen, ver weg van de prikkels en de drukte van alledag, ondergedompeld in heel veel liefde en zachtheid in het gezelschap van gelijkgestemde zielen…

Gun je jezelf deze welverdiende ME-TIME om daarna helemaal open te bloeien!

Yoga Reset Weekend

2 daagse retreat

Vrijdag 4 okt 16:00 – 6 okt 15:00 

€ 439 all-in formule

Betaal € 120 voorschot om je plaats te reserveren. 

VoorwaardenYOGA RESET WEEKEND

Lees aandachtig onderstaande voorwaarden van dit evenement.